Категоризација
Искачувања и експедиции
Линкови
Контакт
Рок Шишерник Презентација
- 29.12.2008

Познатиот Словенски алпинист Рок Шишерник со неговите пријатели, на 29.12.2008 ќе одржи презентација во 20h во просториите на МКЦ Битола

Влез слободен !!