Категоризација
Искачувања и експедиции
Линкови
Контакт
Повторно меѓу најдобрите
- 07.11.2009

Штотуку добив порака, дека нашата Македонска спортско качувачка репрезентација, која моментално е во Софија - Бугарија, повторно е на шампионските клупи

Од тоа што разбрав, станува збор за многу поголема конкуренција од таа во Белград, има натпреварувачи од цел балкан вклучувајки ги и Словенија, Грција и Романија, и нашите напреварувачи, ако земеме во предвид во какви мизерни услови тренираат, резултатите се повеќе од оптимистички. Резултатите стојат вака:

 

 oд 7 до 9 год.

1во место Виктор Трповски СКК Екстрем Скопје

2ро м. ?

3то м. ?

________________________________

 

МЛАДИ Б

1во м. ?

2ро м. Марио Минчевски СКК Вертикал Битола

3то м. ?

________________________________

МЛАДИ А

1во м. ?

2ро м. ?

3то м. Горазд Николоски СКК Вертикал Битола

________________________________

ЈУНИОРИ

1во м. ?

2ро м. ?

3то м. Лазар Банов СКК Екстрем Скопје

 

Значи сите се во различни категории, а подоцна и со подетални, информации како другите места и категориите во кој учествувале.

ПОздрав до сите таму, посебно до нашите Зоко, Скапе, Марио и Горазд :)