Категоризација
Искачувања и експедиции
Линкови
Контакт
Boulder Challenge - Cuba Libre
- 29.07.2009

Викендот 25-26.07 членови на Вертикал бевме во Охрид на болдер натпревар

Имаше одлична организација и супер натпревар. Учество можеше да земи кој што сака и така и беше. Натпреваруваа и луге кој никогаш до сега не го направиле тоа и беше навистина забавно.

Па крајните резултати изгледаа вака:

Мажи

1 Место -    Горазд Николоски  СКК Вертикал Битола

2 Место -    Марио Минчевски  СКК Вертикал Битола

3 Место -   Горан Кузмановски  СКК Вертикал Битола

 

Жени


1 Место     Цвета ?  Р. Бугарија

2 Место     ??          Р. Србија

 

Другиот ден качувавме на природна карпа во реонот на Св. Никола

 

еве и малку слики а повеке на нашата група на Фејсбук