Категоризација
Искачувања и експедиции
Линкови
Контакт
И повторно МАКЕДОНЕЦ на МОНТ ЕВЕРЕСТ
- 19.05.2009

Д-р. Сашко Кедев утрово 19.05.2009г во 08:00ч. се искачи на покривот на светот. Честитки за него. Со ова тој стана трет Македонец кој се искачил на Еверест. БРАВО и секое добро!
http://www.mounteverest.net/news.php?id=18348