Категоризација
Искачувања и експедиции
Линкови
Контакт
Dry Tooling Пелистер 2009
- 19.02.2009

Да, точно така, Недела на 22,02,2009, повторно на Пелистер организираме Dry Tooling дружење и неофициален натпревар.

 Стартот се планира некаде околу 11 часот, а локација карпата кај местото познадо како ``палиснопје``. Од паркингот кај ``на лазо вилата`` за околу 40 минути пешачење се стигнува до карпата каде што ке се качуваме и забавуваме. Така да ајде сите да ги искористиме овие ниски температури на Пелистер!

За оние кој немаат опрема да не се нервираат ке им се позајми и ке качуваат, сепак забавата е на прв план ;)

Поздрав, и се гледаме на Пелистер

Дополнителни информации Горан 070 806 703 или на соодветната тема во форумот КЛИК